Ime: Andrea
Datum rodjenja: 21.02.1984.
Horoskopski znak: Ribe / Ovan
Wrline: hm.. jako emotivna.. optimista, za ljude koje volim bih uradila svasta
Mane: e pa isto ovo sto sam napisala u vrlinama - jer mi se sve to obija o glavu..
Omiljeno pice: trenutno - voda i caj....

Omiljena hrana: italijanska kuhinja
Omiljena wrsta muzike: svasta... ali recimo rock i pop najvise.. ambijentalna muzika mi je vazduh koji disem ponekad.. mada slusam i techno i dance uglavnom kad vozim.
Omiljena pesma: kod mene to nema, ja volim muziku i ima jako puno pjesama koje me doticu. Eto trenutno omiljena pjesma mi je - Forgiven (Within Temptation)
Omiljeni pewac,pewacica: Uh.. ima ih puno... Ajmo reci da Enigmu, Nightwish i jos svasta nesto mogu slusati po citav dan.
Omiljeni film: The Lake House
Omiljena serija: Bones, Dr. House, Grey's Anatomy... Ghost Whisperer, Tru Calling... ma ima ih
Omiljeni glumac,glumica: Uh, od glumica Meg Ryan, Sandra Bullock.. Glumci - e ne znam.. Ima ih puno.
Srecan broj: Nemam ga, i ne vjerujem u to... Ali eto volim broj 4

Naj boja: plava
Wolim: Mog Aresa, moju porodicu, jako sam ponosna na moje prijatelje (vi znate ko ste).. volim moj mir i tisinu, muziku iznad svega...
Mrzim: ne mrzim nikoga i nista.. Ne volim negativna osjecanja..
Drugi o meni: ima vas ovdje dosta... recite vi

Sam/a o sebi: Idealista, romantik, uvijek vjerujem u najbolji ishod, i lako me je povrijediti... Znace mi sitnice, i bas me i sitnice mogu izbaciti u out ponekad. Zivim od svojih emocija, i bez njih sam jako prazna.
Poruka za kraj:
Life's a journey, not a destination.. (Aerosmith - Cryin')