Nina Petkovic Zvanicni Forum

*by Fuvijan Team*


  Moderatori na forumu

  Andrea
  Andrea
  Admin - Design Addict
  Admin - Design Addict

  Female Pisces Rat
  Age : 36

  Location : T i v a t

  Number of posts : 2934 Points : 23128

  Moderatori na forumu Empty Moderatori na forumu

  Post by Andrea on Mon Feb 23, 2009 3:17 pm

  Dragi forumasi,

  Buduci da vas na nasu veliku radost ima sve vise, a i da ste jako vrijedni i to je za svaku pohvalu, te na forumu sad vec ima puno tema i postova, stvorila se potreba da Administracija ovog foruma zatrazi malu pomoc, odnosno da angazuje Moderatore i to: * jednog Global Moderatora koji bi imao pristup i moderisnje vecini podforuma
  * i jednog Moderatora koji bi bio zaduzen da pregleda i uredjuje podforume: Fuvijanci i Pricajte o bilo cemu (posto vasi Admini nerado iscitavaju silne postove u igricama pa smo odlucili da to svalimo na nekog drugog Moderatori na forumu 99019 Moderatori na forumu 99019 Moderatori na forumu 99019 )

  Dugo smo razmisljali koji bi bio najbolji kriterijum izbora te dvije osobe koje ce dobiti veca ovlascenja ali isto tako i veliku odgovornost. I svakako da je to morao biti neko ko je korektan, pozitivan, i ko bi mogao da ima zasluzeno postovanje od strane clanova foruma. Nazalost, u ovom slucaju bi jedan veliki broj vas odgovarao tom opisu.
  E onda smo pokusali da mjerimo doprinos pojedinih clanova na forumu i broj postova (koji nikako nije mjerilo doprinosa ali jeste aktivnosti na forumu) i opet smo dobili veliki broj vas koji su definitivno zasluzili da dobiju poseban status.
  E onda smo vec morali da nadjemo neki nacin koji ce biti dovoljno neutralan a realan, i dosli smo na ideju da otvorimo listu clanova foruma i vidimo jednostavno koje su to dvije osobe koje su se (pored Admina) prve registrovale na forumu.
  Odluka je bila da te dvije osobe ko god bile, ukoliko su naravno dovoljno aktivne jos uvijek, i ukoliko zadovoljavaju stroge kriterijume vase Administracije budu unapredjene u Moderatore.

  Prve dvije osobe registrovane dana 09.01. su *nefertiti* (Maja) i *Zenastena (Ivana) i s toga smo odlucili da njih dvije postanu:
  Zenastena - Glob. Moderator
  *Nefertiti* - Moderator

  Naravno, kako je ovo forum na kome clanovi imaju puno pravo da iznose svoje misljenje dok god je ono obrazlozeno i u okvirima kulturnog izrazavanja, ja cu otvoriti temu u dijelu Kritika i Pohvala u kome cete moci da iznesete vase bilo pozitivno bilo negativno misljenje o ovoj promjeni statusa i nasem izboru. Ukoliko neko bude imao argumentovanu primjedbu ona ce svakako biti razmotrena. Takodje, ova dva korisnika u svakom trenutku mogu da zatraze vracanje na normalan status i to ce biti odmah uradjeno.
  Do tada, Zenastena i Nefertiti, cestitam vam na novom statusu, obavezno prociatjte Pravila Ponasanja i clanova i Moderatora i ponasajte se u skladu sa tim. Srecan rad! A Administratori su tu da vam pomognu u svemu sto vam bude potrebno.

  Veliki pozdrav svim forumasima

  Vas Admin Team Moderatori na forumu 44464


  _____________________________________
  ''..Vjekova mir vracas mi ti.. Smirujes vode nabujale, moj sapat i krik ces pomiriti...''

   Current date/time is Sun May 31, 2020 1:46 am