Nina Petkovic Zvanicni Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nina Petkovic Zvanicni Forum

*by Fuvijan Team*


  Najnovije informacije o Nini

  Andrea
  Andrea
  Admin - Design Addict
  Admin - Design Addict

  Female Pisces Rat
  Age : 36

  Location : T i v a t

  Number of posts : 2934 Points : 23478

  Najnovije informacije o Nini Empty Najnovije informacije o Nini

  Post by Andrea on Sat Jan 17, 2009 4:47 pm

  Ovo jeste za rubriku Press, i naravno tamo je i postavljeno, ali posto ovdje u isto vrijeme ima i dosta informacijama vezano za Ninu i planove Emotiona sa njom, ostavicu ovaj text i ovdje...

  I neka stoji ova tema, da tu ubacujemo sve slicno sto nadjemo a sto se direktno tice Nine.

  Pozzz Najnovije informacije o Nini 367987

  Hugolina wrote:http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=293073


  „Bezobrazno” iznenađenje
  JEDINA CRNOGORSKA PREDSTAVNICA I FINALISTKINJA „OPERACIJE TRIJUMF” SNIMA PJESMU
  Podgorica - Crnogorska predstavnica i finalistkinja u najvećem muzičkom šouu na Balkanu Nina Petković, provodi dane u srpskoj...

  - Trenutno boravim u Beogradu gdje snimam pjesmu koja će se naći na kompilaciji diskografske kuće “Melody Music”. Numeru “Bezobrazno” uradili su bračni par Vukomanović, Snežana i Mirko, inače moji bivši profesori na Akademiji. Zadovoljna sam kako zvuči, razlikuje se od numera drugih učesnika “Operacije Trijumf” koje ste do sada čuli. Ona je u mom prepoznatljivom muzičkom maniru – kazala je za “Vijesti” Nina Petković, dodajući da će se sve to snimati u “Emotionovom” muzičkom studiju.

  Kada smo je upitali da li se radi o ljubavnoj pjesmi, Nina je odgovorila:
  - Jeste dijelom ljubavna. No sada ne bih mnogo otkrivala o čemu se radi jer želim da publika bude prijatno iznenađena kada je čuje, a svakako, očekujem dobre reakcije. Pošto ću boraviti jedno vrijeme u Beogradu, nadam se da ću snimiti još neke pjesme.

  Ona je dodala da za numeru “Bezobrazno” ima u planu da snimi spot, a on će uslijediti odmah nakon što se pjesma zavrti na regionalnim radio- stanicama.
  I pored toga što je odavno najavljena kao jedan od sigurnih kandidata, Petkovićeva još nije mogla da nam potvrdi da li će se prijaviti na konkurs za predstavnika Crne Gore na “Eurosongu”. Popularna Tivćanka je već imala nastupe na “Monteviziji” sa tadašnjim bendom “Dan poslije”, međutim veliku popularnost postigla je tek učešćem u rijaliti šou programu “Operacija Trijumf”. Popularnost je postigla i u okolnim zemljama, pa su joj vrata otvorena i na tim muzičkim scenama.

  Ninin prijatelj sa Akademije, Makedonac Aleksandar Belov, učestvovaće na izboru za evrovizijskog predstavnika svoje države. On će pjevati numeru “Ti peam pesna” autora Kire Kostova.

  - Aleksandar se prijavio na makedonski konkurs, dok su se Danijel Pavlović i Milica Majstorović u duetu i Sonja Bakić solo, prijavili za “Beoviziju”. Takođe, kao muški bend konkurišu Vukašin Brajić, Nikola Paunović, Đorđe Gogov i Nikola Sarić. U Hrvatskoj su kandidati Ana Bebić i Igor Cukrov. Sve njihove pjesme, iako odavno urađene, neće moći da se čuju na radio-stanicama dok se konkursi ne završe. Takva su pravila, tako da se nadamo da će se ubrzo znati ishod. Nama je zaista žao što nijesmo mogli da prijavimo na konkurs i pobjednika Adnana Babajića. Bosanski konkurs je zatvoren prije nego što je okončana “Operacija Trijumf”, pa ćemo vidjeti, možda to uradimo sljedeće godine. Za sada se uveliko rade pripreme za njegov album, kao i nekoliko spotova i pjesama za studente – priča za “Vijesti” Marinela Kvapil, PR produkcijske kuće “Emotion”.

  Turneja i u Sloveniji

  Na pitanje kada se očekuje emitovanje novog serijala „Operacije Trijumf“, Marinela Kvapil je kazala da je idealni termin 2010.

  - Sada smo okupirani oko pripreme turneje naših studenata koji će obići što više gradova regiona, a ona će početi na proljeće. Kada svi studenti budu završili pjesme za kompilaciju, onda ćemo početi sa koncertima. Nama je bitno da turneja bude spektakularna kao i što su bile gala večeri, jer imamo ekskluzivnu tehničku opremu, pa će nam svaki koncert izgledati pompezno sa osmišljenom koreografijom – kaže Kvapil, dodajući da će tako na što bolji način predstaviti svoje ekskluzivce.

  Ona je istakla i da su dobili poziv i od Slovenije, iako ta zemlja nije učestvovala u „Operaciji Trijumf“.
  - Neki gradovi u Sloveniji su izrazili interesovanje da naši studenti pjevaju pred tamošnjom publikom. To nam je pokazatelj da su oni popularni, a da je „Operacija Trijumf“ bila gledana.
  Kvapil je iskoristila priliku da posjeti da će “Veliki brat” početi sa emitovanjem na jesen 2009, a isti šou sa VIP učesnicima biće na proljeće 2010.

  Za Ninu možda i album

  - Nina je naš ekskluzivac i bavimo se organizacijom njene karijere. Ovo je period kada osluškujemo puls publike i gledamo koliko su studenti traženi i to će nam biti pokazatelj koliko dalje treba da se bavimo njihovom karijerom. Nina će, prije svega, dobiti šansu da konkuriše za nacionalnog predstavnika svoje zemlje na “Eurosongu”. Ako se pokaže kao neko koga publika voli da sluša, postoji onda i mogućnost da joj se uradi i cijeli album - kazala je za “Vijesti” Marinela Kvapil, dodajući da je Nina Petković sa njima potpisala ugovor o saradnji.


  _____________________________________
  ''..Vjekova mir vracas mi ti.. Smirujes vode nabujale, moj sapat i krik ces pomiriti...''
  Cicka
  Cicka
  Admin
  Admin

  Female Leo Dragon
  Age : 32

  Location : HN-BG

  Number of posts : 728 Points : 21196

  Najnovije informacije o Nini Empty Re: Najnovije informacije o Nini

  Post by Cicka on Sat Jan 17, 2009 6:01 pm

  za sad zvuci dobro,spotic,album...nadam se da ce se to i ostvariti Najnovije informacije o Nini 44464

   Current date/time is Sat Aug 08, 2020 9:18 am