Mislim da si je zaslushila vishe nego bilo ko ... Hvala ti za sve shto chinish za nas ..... DIVNA SI

moradoh da te citiram .... Ti si ko nash VELIKI BRAT tj VELIKA SESETRA ....Andrea wrote:
Ja mozda ne pisem previse na forumu, ali sam uvijek tu, vidim sve, znam sve..
2crazy4life wrote:Andrea, ako je neko ovdje tezak na rijecima onda sam to ja...Samo cu reci da bez tebe ne bi bilo ove neponovljive ekipe, da si divna osoba i da te mnogo volim...
![]()
Andrea wrote:nisam nikad pitala Grejs da li je kasnije vidjala obojicu da izlaze is stana.. ili khm samo jednog.. Jako je bitno da zapazi taj detalj![]()
Grejs wrote:Andrea wrote:nisam nikad pitala Grejs da li je kasnije vidjala obojicu da izlaze is stana.. ili khm samo jednog.. Jako je bitno da zapazi taj detalj![]()
Kad pomenu razliku između S i Z, moram da ti ukažem na jednu zanemarljivu greškicu. Naime, kaže se IZ stana, a ne IS.![]()
![]()
Liikuu!
![]()
A, ne boj se, priču o Francuzima neću iznositi u javnost. Mada je urnebesna.![]()
O.T.-Nina-Admin wrote:dje stee narodee ...da se i ja malo ukljucim...
Svee pohvale za temu...mada je i 1 forum malo a ne samo ova tema...
Ponekad pomislim da je andrea fulala zanimanje ....jer mi se cini da je dosta kreativnija....da bi gubila zivcee sa tamo nekim smorenim grupama turista ....
Malo me zajebava ovaj Virus H1N1 paa me slaboo ima na forumu al valjda ce proc i tooo
*Tiyana* wrote:Jao Grejsi mene odusevljava kako ti povezujes stvari...
Boojan wrote:Andrea, sreco ... ja cu samo da ti poshaljem PuSsu
|
|