E pa ovako, posto se ja ne smirujem nikad dok nesto ne dovedem do nivoa za koji ja smatram da je ok, a sama sebi sam najveci kriticar vjerujte, ja sam odlucila da eto provedem jos jednu besanu noc...
Ja to tako volim..
Naime, stari izgled foruma je meni bio po mjeri, bojama, svime, SEM temom.. jer su me oni kockasti prozori bezgranicno nervirali..
No dobro do sad ste shvatili da sam perfekcionista.
Promijenila sam temu, sliku ''obojila'' u plavo, jer prvobitna ideja bila da sve plavo na temi sto vidite prebacim u bordo. E pa nije moglo tj za to bi mi stvarno trebao neki graficki dizajner, te sam onda da bih ostavila i temu i sliku koju ne dam da se mijenja, morala sliku malo prilagoditi. Ako uspijemo napraviti istu ovakvu sa plavom pozadinom, ici ce ona na mjesto ove, a ako ne, ostaje ova koju sad vidite.
E da, tema je imala svoje ikone, ali nisu bile bas razumljive, te sam vam vratila ikone koje su prethodno bile (da li sam napomenula da je to trebalo jednu po jednu
)..
Portal ostaje s tim sto cu na njemu mozda popraviti neke sitne detalje. Ali player je tu, i savrseno se uklapa u temu, tako da mislim da je citav forum poprimio jednu ozbiljniju notu, i da ste zadovoljni mojim radom.
Ukoliko vam se ovaj izgled ne dopada, ja sam sacuvala i staru temu, tako da cu vam je moci vratiti..
E da, i sad svecano obecavam da cu prestati da drasticno mijenjam forum. Ovo je izgled koji bi trebalo da ostane, s tim da se moze uvijek promijeniti slika iz Header-a i jos neke sitnice.
Naravno, kao i uvijek ja sam tu za sve vase sugestije, kritike, ili pohvale (hehe) u slucaju da vam se sve ovo sto sam uradila veceras (i to nakon sto sam se vratila iz grada - hehe) dopada ili ne dopada.
Laka vam noc, i veliki pozdrav od vaseg Admina
Ja to tako volim..
Naime, stari izgled foruma je meni bio po mjeri, bojama, svime, SEM temom.. jer su me oni kockasti prozori bezgranicno nervirali..
No dobro do sad ste shvatili da sam perfekcionista.Promijenila sam temu, sliku ''obojila'' u plavo, jer prvobitna ideja bila da sve plavo na temi sto vidite prebacim u bordo. E pa nije moglo tj za to bi mi stvarno trebao neki graficki dizajner, te sam onda da bih ostavila i temu i sliku koju ne dam da se mijenja, morala sliku malo prilagoditi. Ako uspijemo napraviti istu ovakvu sa plavom pozadinom, ici ce ona na mjesto ove, a ako ne, ostaje ova koju sad vidite.
E da, tema je imala svoje ikone, ali nisu bile bas razumljive, te sam vam vratila ikone koje su prethodno bile (da li sam napomenula da je to trebalo jednu po jednu
)..Portal ostaje s tim sto cu na njemu mozda popraviti neke sitne detalje. Ali player je tu, i savrseno se uklapa u temu, tako da mislim da je citav forum poprimio jednu ozbiljniju notu, i da ste zadovoljni mojim radom.
Ukoliko vam se ovaj izgled ne dopada, ja sam sacuvala i staru temu, tako da cu vam je moci vratiti..
E da, i sad svecano obecavam da cu prestati da drasticno mijenjam forum. Ovo je izgled koji bi trebalo da ostane, s tim da se moze uvijek promijeniti slika iz Header-a i jos neke sitnice.
Naravno, kao i uvijek ja sam tu za sve vase sugestije, kritike, ili pohvale (hehe) u slucaju da vam se sve ovo sto sam uradila veceras (i to nakon sto sam se vratila iz grada - hehe) dopada ili ne dopada.
Laka vam noc, i veliki pozdrav od vaseg Admina

,seko znas da kod mene uvijek imas podrsku...bubim,pametnice moja mala 

)