Da prenesem utiske iz tv prenosa koncerta u BP kad vec nisam bila..pa da znate makar kakve su pjesme bile.Prvo da kažem da su na koncertu bili
NINA,ANA,ALEX,DJOLE,VUKASIN,MILICA.....To je Pleme koncert bio...Prvo da kažem da su po mom misljenju najbolji bili
NINA i Djole...Nina prelijepa kao i uvijek,mini kožna suknja,Pleme crna majica,koja je prelijepa, i kožna jakna,i njene poznate crne cipele sa visokom stiklom..Kosa svezana u repu...mislim fenomenalno je izgledala,sad objektivno govorim jer su i moji ukucani to potvrdili a oni su moram reci objektivni...Nina je bila vesela kao i uvijek,komunicirala sa publikom..
E tako prva na scenu izasli
Nina i Alex i pjevali su pjesmu
Cija si..mislim isprobana odlicna kombinacija..
Zatim Alex-Tamara,
Vukasin i Djole –Apologise,
Milica-Hej moja dusice..
Alex-Pratim te,
Milica-Takvi kao ti..
Nina,Vukasin i Djole-Van Gog-Klatno...,
Djole-Motori,super zvucalo kao i uvijek
Familiar feelings-Nina,mnogo dobro otpjevano i povrh groznog ozvucenja
Ana i NinA-od Vanne..Kao da me nema tu..i one dvije fenomenalno pjevaju zajedno i mnogo lijepo izgledaju na sceni zajedno,u smislu nastupa
Nina i Ana –Care..tu je Ana pjevala Nini pratece;mislim ta pjesma je postala popularna zahvaljujuci Nini
.
Ana i Milica-Mrzim spore stvari .
.
Alex i Milica-Još ti se nadam,
Nina i Vukasin-Ti si mi bila naj;Bas su dobro zvucali i mnogo im se dobro glasovi slazu
Vukasin Djole-Sve jos mirise na nju;
Alex-njegovu pjesmu je pjevao!
Ana-Prezivjecu;Djole,Alex,Vukasin-The hardest thing..
Ana i Milica-Poker faceDjole i Vukasin-Blagoslov za kraj
HimnaI NA KRAJU PJESMA IZ REKLAME I TU NINA KOJA OPONASA Tarzana..kao Pleme lik najveciE ovako nisam htjela na pocetku da pisem,ali ljudi moji u zivotu goreg ozvucenja nisam cula..to se nista nije cula muzika..samo njihovi glasovi..mogu misliti kakvo je to naprezanje bilo za njih..u pitanju je neko lokalno ozvucenje i necu ime da im pominjem jer ne zasluzuju ili mozda zasluzuju ali necu sad ovdje to da pisem..katastrofa...
Nina je bila vesela kao i uvijek,skace po sceni i tako..kraljica kao i uvijek....Ana takodje i Djole naravno i bas us veseli na sceni..
Alex fin kao i uvijek...Mislim Nina je bila the best...al ono vi to vec znate
Toliko od mene !
IZVINJAVAM se sto ponovo ponavljam post ali ne vidjeh ranije..neka neko postavi slike,video bilo sto..ako je neko bio u BP-u!